WEED THE PEOPLE: THE MOVIE I документален филм за лечението на деца болни от рак с медицински канабис

WEED THE PEOPLE: THE MOVIE I документален филм за лечението на деца болни от рак с медицински канабис

22 май 2019
  • Сподели:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Има филми, които след като ги изгледаш, започваш да се питаш: Защо? Защо например, правителствата в много страни не дават право на хората да изберат сами своя начин за лечение, който в случая дори се води не-токсичен и щадящ за организма? Защо, толкова малко се говори за всички научни изследвания и доказателства за положителния ефект на медицинския канабис върху тежки заболявания като епилепсия и рак? Защо, в момента в който се заговори по темата, някак си те сочат с пръст, сякаш си най-големият престъпник (след една обикновена статия за това какво е "индустриален коноп", на нас Facebook ни банна ad account-a, знаете ли)?

 

Да, се върнем на филма. Накратко, това е филм за деца, болни от рак, на които медицинският канабис помага да се възстановят. Това е филм и за родителите на тези деца, които трябва да преминат през какво ли не, за да се снабдят с ценната суровина. Също е и филм, който показва как законите по-скоро пречат да се спасят детски животи, а не толкова помагат.

 

Ако искате да разберете повече, посетете:

 

И накрая, Konopp Haus е място за комерсиално предлагане на продукти само от индустриален коноп. Но темата с медицинския канабис логично не е далече от нас, затова и решихме да напишем тази статия, а вие преценете дали да продължите сами да се интересувате, да търсите и да мислите по въпросите, които със сигурност ще ви изникнат, ако гледате WEED THE PEOPLE. Като само да си знаете – в платформите е пълно с подобни документални филми, този просто на нас ни хареса особено!

 

#JustHemp #b(u)yKonoppHaus #ThinkItIsNotIllegalYet