CANNOL OIL: натурално масло от семена на коноп, 100 мл

26,30 лв.
  • Марка: Annabis
  • Кат. номер: AN-33
Натуралното масажно масло от коноп Cannol е с високо съдържание на омега 3-6 основни ненаситени мастни киселини.
 

Cannol включва витамини А, В1, В2, В6, С, Е, фитостероли, фитат и много важни минерали намиращи се във функционална комбинация с други растителни активни вещества. Естествените съставки се използват в козметиката, за да поддържат нормалната функция на кожата. Масло от коноп също се използва широко в грижата за косата и е много полезно за безупречния вид на нашата кожа.

 

1. Защитава кожата от свободните радикали – Конопеното масло съдържа богато количество от антиоксиданта витамин Е.

2. Идеалната хидратация за мазна кожа – Конопеното масло е едно от най-добрите натурални масла за хидратация на смесената и мазна кожа.

3. Възстановява сухата и раздразнена кожа – Освен че не оставя мазни следи, конопеното масло хидратира епидермиса в дълбочина.

4. Защита от слънцето – Конопеното масло съдържа фактор фактор SPF 6, но и трябва да знаем, че то ни защитава само от UVB лъчения.

 

За перфектна релаксация, под формата на вана или масаж. Подходящ освен за масаж на тялото, но и за нанасяне върху скалпа на главата. Високото съдържание на олио от семена на коноп при всички положения влияе положително за регенерацията на кожата, особено ако тя страда от някакви несъвършенства, раздразнения, сухота.

 

Опаковка: 100 мл. 

Подробно описание
Подробно описание

Cannol ще ви помогне да се отпуснете и регенерирате. Ако търсите чист натурален продукт за масаж у дома или при посещение на масажен терапевт, Cannol е идеалният избор. Малко капки във ваната ще събудят сетивата ви и ще предизвикат усещане за релакс.

 

Стаеенето на кожата е необратим процес, който не може да бъде спрян. С напредването на възрастта кожата губи способността си да се обновява. В клетките прониква по-малко кислород, така че кожата е по-малко хидратирана и губи своята сила и еластичност. Строго индивидуално е колко бързо ще настъпят промените при всеки човек.

 

Конопеното масло не е особено популярно у нас, но много полезно както за нашето здраве, така и за безупречния вид на нашата кожа. Конопът е маслодайно растение, а семената му са един от най-богатите източници на масла, които съществуват в природата. В него ще открием 80% незаменими мастни киселини, а тази висока концентрация не се среща в друго маслодайно растение. Това масло също така съдържа идеалната пропорция на омега – 6 и омега – 3 мастни киселини, както и комбинация от витамини и минерали, сред които калций, цинк, манган, магнезий, желязо, мед и фосфор.