ARTHROCANN КОЛАГЕН ФОРТЕ ОМЕГА 3-6 (60 таблетки)

30,70 лв.
  • Марка: Annabis
  • Кат. номер: AN-01

Arthrocann Collagen Forte Omega 3-6 е отлична хранителна добавка, предназначена за естествена грижа за ставите, сухожилията и ставните връзки.

 

Хранителната добавка включва в състава си комплекса NaturCOLLAX в комбинация с хиалуронова киселина, глюкозамин сулфат 2 KCl, MSM и хондроитин сулфат. NaturCOLLAX съдържа колаген тип I и II, витамини C и D3, босвелия, джинджифил и куркума. Колагенът е градивен елемент на ставния хрущял. Витамините С, D3 и другите активни компоненти са нужни за нормалното развитие на хрущялите и костите. Важни съставки от продукта са омега 3 и 6 мастните киселини от конопените и ленените семена.

 

Препоръчителна дневна доза: 2 таблетки

 

Съставки: Glucosamine Sulfate 2KCl, Hydrolysed Collagen, Microcrystalline Cellulose, Vitamin C, Chondroitin Sulfate, MSM, Linseed Extract, Hemp Seed Extract, Silica Anhydrous, Hyaluronic Acid, Boswellia Serrata, Ginger, Curcuma, Vitamin D₃.

Подробно описание
Подробно описание

Annabis е козметична компания, основана в Чехия. Компанията се занимава с проучване, разработка и производство на висококачествени продукти от коноп и хранителни добавки за медицински, козметични и хранителни нужди.

 

Ноу-хау

 

Основава се на извличането на лечебните свойства на конопа и други естествени активни вещества. Конопът е известен със своите противовъзпалителни, антибактериални и антивирусни ефекти. Той също така помага при справянето с множество често срещани кожни проблеми и състояния и обикновено води до бързо облекчение, когато се прилага локално. Конопът се е доказал като много ефективен при лечението на заболявания, свързани с начина на живот или с напредване на възрастта. За разлика от много класически продукти, това естествено лекарство няма известни вредни странични ефекти.

 

Психоактивните съставки не присъстват в сертифицираните конопени сортове, които Annabis използва за производството на козметика. Продуктите, базирани на тези конопени сортове са напълно безопасни и няма причина за притеснение за привикване и последици за здравето.

 

Производствен метод

 

Производството се намира в Европейския съюз и се извършва в сертифицирана лаборатория. Лабораторията е притежател на сертификат ISO 9001: 2008, както и сертификат GMP за производство на лекарствени продукти за хуманна употреба. Има пълна акредитация от Инспекцията по лекарствени тестове, тъй като надзорът върху качеството на продуктите е централен фокус на производствената практика за Annabis. Целта на всички процеси е да се осигури на пазара продукт с подходящо качество, безопасност и ефикасност. Фокусът е не само върху проверката на крайния продукт, но и върху тестването на суровините, проверката на опаковката и проучването на целия производствен процес. Всички служители, включени в производството, се обучават редовно в областта на хигиената, безопасността и производствените процеси.